LUNI - VINERI 8-17 | SAMBATA 9-13

Termeni legali

1. INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului ECRSERV  de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.
 
2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor ECRSERV .
ECRSERV  nu va acorda nici o garantie referitoare la:
·      evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
·      neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
·      inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel ECRSERV  nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. 

3. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, continute in acest site sunt proprietatea ECRSERV , care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului ECRSERV  (www.ecrserv.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de ECRSERV . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea si crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea ECRSERV .
 
4. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de ECRSERV  utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
ECRSERV  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.